Onze precisiebuizen ....


PSI is het loket voor precisie buizen.
Niet alleen de standaard buis maar ook de precisiebuis waaraan specifieke eisen worden gesteld.
Wij zijn u met het onderstaande aanbod graag van dienst!

Precisiebuis algemeen

Precisiebuizen zijn een specifiek type stalen buis die worden geproduceerd van koolstofstaal en worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen. Deze buizen worden gekenmerkt door hun hoge sterkte, uitstekende taaiheid en slijtvastheid, en hoge precisie in termen van afmetingen en toleranties.

Koolstofstalen precisiebuizen worden geproduceerd volgens een nauwkeurig productieproces met zeer strikte afmetingen en toleranties. Dit proces zorgt voor een zeer glad oppervlak en hoge dimensionale nauwkeurigheid, wat belangrijk is voor veel toepassingen waar precisie en betrouwbaarheid essentieel zijn.

Een van de belangrijkste voordelen van koolstofstalen precisiebuizen is hun uitstekende sterkte-gewichtsverhouding. Koolstofstaal is een licht maar sterk materiaal en is daarom ideaal voor toepassingen waar gewichtsbesparing van belang is.

Koolstofstalen precisiebuizen zijn verkrijgbaar in een breed scale van verschillende wanddiktes en lengtes, zodat u de buis kunt vinden die het beste past bij uw toepassing.

Wanneer u op zoek bent naar koolstofstalen precisiebuizen van hoge kwaliteit, is het belangrijk om een betrouwbare leverancier te vinden die hoogwaardige producten levert en uitgebreide expertise heeft op het gebied van precisiebuizen. Bij Precision Steel International bent u hiervoor aan het juist adres. Met de juiste koolstofstalen precisiebuizen kunt u uw toepassing naar een hoger niveau tillen en de betrouwbaarheid en prestaties van uw producten verbeteren.

Precisiebuis assortiment

 
 


Grootste assortiment & voorraadprogramma
Wij bieden u voor standaard producten het grootste assortiment en voorraadprogramma van Europa doordat we gebruik maken van een zorgvuldig geselecteerde netwerk van fabrikanten en voorraadhoudende kwaliteitsleveranciers.
Wij leveren onze producten vanuit fabrieksvoorraad of af fabriek bij maatwerkoplossingen. Wij leveren de kwaliteit welke past bij uw toepassing en die voldoet aan uw eisen tegen de beste prijs. Door onze directe samenwerking met diverse Europese topfabrikanten is ook het leveren van staalsoorten waaraan bijzondere eisen worden gesteld voor ons geen probleem.

Kwaliteit
Wij kiezen de juiste leverancier voor uw toepassing waardoor we u de hoogste kwaliteit kunnen bieden desgewenst voorzien van een productcertificaat.

Service


Expertise & onafhankelijkheid
Onze medewerkers beschikken over specialistische kennis en denken graag met de klant mee. Niet de verkoop van materialen maar het tevreden stellen van de klant door het oplossen van een toepassingsprobleem, het realiseren van een kostenreductie voor de klant of het verbeteren van het productieproces, drijft onze medewerkers. Onze onafhankelijkheid maakt dat we in staat zijn onze producten aan te bieden met een betere kwaliteit en/of tegen concurrerende prijzen en levertijden. Tevens kunnen we gebruik maken van productcombinaties van verschillende leveranciers en zo nodig de materialen bewerken om tot een voor u passende oplossing te komen.

Betrokken & optimale service
Wij zijn nieuwsgierig naar toepassingen van onze materialen en vragen ons altijd af of het beter of anders kan. Wij adviseren u pro actief en doen wat we beloven waardoor klanten ons ervaren als een betrouwbare leverancier met toegevoegde waarde.

Transport

PSI levert aan klanten binnen Europa.
PSI werkt samen met vaste distributeurs welke ruime ervaring hebben op het gebied van logistiek, distributie en transport van staal binnen Europa . De klant van PSI kan rekenen op een tijdige levering van materialen.