Onze hardverchroomde buizen ....


PSI is het loket voor hardverchroomde buizen.
Niet alleen de standaard buis maar ook de hardverchroomde buis waaraan specifieke eisen worden gesteld.
Wij zijn u met het onderstaande aanbod graag van dienst!

Hardverchroomde buis algemeen

Stalen hardverchroomde buizen zijn een belangrijk onderdeel van vele hydraulische en pneumatische systemen. Door hun hoge slijtvastheid, corrosiebestendigheid en nauwkeurige dimensionale toleranties zijn ze uitermate geschikt voor toepassingen waarbij er sprake is van hoge drukken, wrijving en bewegende onderdelen.

Het hardverchromen van de buis biedt een zeer slijtvast en corrosiebestendig oppervlak. 

Stalen hardverchroomde buizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Hardverchroomde buis assortiment

 
 

Grootste assortiment & voorraadprogramma
Wij bieden u voor standaard producten het grootste assortiment en voorraadprogramma van Europa doordat we gebruik maken van een zorgvuldig geselecteerde netwerk van fabrikanten en voorraadhoudende kwaliteitsleveranciers.
Wij leveren onze producten vanuit fabrieksvoorraad of af fabriek bij maatwerkoplossingen. Wij leveren de kwaliteit welke past bij uw toepassing en die voldoet aan uw eisen tegen de beste prijs. Door onze directe samenwerking met diverse Europese topfabrikanten is ook het leveren van staalsoorten waaraan bijzondere eisen worden gesteld voor ons geen probleem.

Kwaliteit
Wij kiezen de juiste leverancier voor uw toepassing waardoor we u de hoogste kwaliteit kunnen bieden desgewenst voorzien van een productcertificaat.

Service


Expertise & onafhankelijkheid
Onze medewerkers beschikken over specialistische kennis en denken graag met de klant mee. Niet de verkoop van materialen maar het tevreden stellen van de klant door het oplossen van een toepassingsprobleem, het realiseren van een kostenreductie voor de klant of het verbeteren van het productieproces, drijft onze medewerkers. Onze onafhankelijkheid maakt dat we in staat zijn onze producten aan te bieden met een betere kwaliteit en/of tegen concurrerende prijzen en levertijden. Tevens kunnen we gebruik maken van productcombinaties van verschillende leveranciers en zo nodig de materialen bewerken om tot een voor u passende oplossing te komen.

Betrokken & optimale service
Wij zijn nieuwsgierig naar toepassingen van onze materialen en vragen ons altijd af of het beter of anders kan. Wij adviseren u pro actief en doen wat we beloven waardoor klanten ons ervaren als een betrouwbare leverancier met toegevoegde waarde.

Transport

PSI levert aan klanten binnen Europa.
PSI werkt samen met vaste distributeurs welke ruime ervaring hebben op het gebied van logistiek, distributie en transport van staal binnen Europa . De klant van PSI kan rekenen op een tijdige levering van materialen.