Onze cilinderbuizen ....


PSI is het loket voor cilinderbuizen.
Niet alleen de standaard buis maar ook de cilinderbuis waaraan specifieke eisen worden gesteld.
Wij zijn u met het onderstaande aanbod graag van dienst!

Cilinderbuis algemeen

Stalen cilinderbuizen zijn essentieel voor veel industriële toepassingen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en tolerantieklasse. Deze buizen worden veelvuldig gebruikt in hydraulische en pneumatische cilinders, machinebouw, auto-industrie, bouwsector en medische industrie vanwege hun sterkte, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Stalen cilinderbuizen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals naadloos en gelast, en zijn gemaakt van hoogwaardig staal met een gladde (gerolde of gehoonde) binnenwand.

Bovendien bieden stalen cilinderbuizen een uitstekende weerstand tegen hoge drukken en temperaturen, corrosie en slijtage, waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen in veeleisende omgevingen. Het materiaal is ook zeer goed te bewerken en te lassen, waardoor het voor u mogelijk is om op maat gemaakte cilinderbuizen te produceren die voldoen aan de specifieke vereisten van de klant.

Stalen cilinderbuizen zijn verkrijgbaar in verschillende tolerantieklasse, zoals H8 en H9, die geschikt zijn voor specifieke toepassingen waarbij een hoge nauwkeurigheid en sterkte vereist zijn. 

Kortom, stalen cilinderbuizen zijn een essentieel onderdeel van veel industriële toepassingen vanwege hun sterkte, duurzaamheid en veelzijdigheid. Met hun gladde oppervlakken, uitstekende  aanpasbaarheid, bieden stalen cilinderbuizen een betrouwbare oplossing voor vele uitdagende omgevingen.

Cilinderbuis assortiment

 
 

Grootste assortiment & voorraadprogramma
Wij bieden u voor standaard producten het grootste assortiment en voorraadprogramma van Europa doordat we gebruik maken van een zorgvuldig geselecteerde netwerk van fabrikanten en voorraadhoudende kwaliteitsleveranciers.
Wij leveren onze producten vanuit fabrieksvoorraad of af fabriek bij maatwerkoplossingen. Wij leveren de kwaliteit welke past bij uw toepassing en die voldoet aan uw eisen tegen de beste prijs. Door onze directe samenwerking met diverse Europese topfabrikanten is ook het leveren van staalsoorten waaraan bijzondere eisen worden gesteld voor ons geen probleem.

Kwaliteit
Wij kiezen de juiste leverancier voor uw toepassing waardoor we u de hoogste kwaliteit kunnen bieden desgewenst voorzien van een productcertificaat.

Service


Expertise & onafhankelijkheid
Onze medewerkers beschikken over specialistische kennis en denken graag met de klant mee. Niet de verkoop van materialen maar het tevreden stellen van de klant door het oplossen van een toepassingsprobleem, het realiseren van een kostenreductie voor de klant of het verbeteren van het productieproces, drijft onze medewerkers. Onze onafhankelijkheid maakt dat we in staat zijn onze producten aan te bieden met een betere kwaliteit en/of tegen concurrerende prijzen en levertijden. Tevens kunnen we gebruik maken van productcombinaties van verschillende leveranciers en zo nodig de materialen bewerken om tot een voor u passende oplossing te komen.

Betrokken & optimale service
Wij zijn nieuwsgierig naar toepassingen van onze materialen en vragen ons altijd af of het beter of anders kan. Wij adviseren u pro actief en doen wat we beloven waardoor klanten ons ervaren als een betrouwbare leverancier met toegevoegde waarde.

Transport

PSI levert aan klanten binnen Europa.
PSI werkt samen met vaste distributeurs welke ruime ervaring hebben op het gebied van logistiek, distributie en transport van staal binnen Europa . De klant van PSI kan rekenen op een tijdige levering van materialen.