Hardverchroomde assen voor hydraulische cilindersHardverchroomde as voor hydraulische plunjers
Hard verchroomde stalen buisHardverchroomde buis voor hydraulische holle plunjers
Cilnderbuis H8Cilinderbuis voor hydraulische cilinders
Hoge druk leidingbuis RVSHydrauliek buis voor hydraulische hogedruk leidingen

Onze hydrauliek buis en as producten....

PSI is het loket voor buizen en assen voor hydrauliek toepassingen.
Of het nu gaat om hardverchroomde as voor hydrauliek plunjers, hydrauliek cilinderbuis voor hydraulische cilinders of gegalvaniseerde-, gefosfateerde- roestvrijstalen hydrauliek leidingbuis.
Wij zijn u met het onderstaande aanbod graag van dienst!

 

Hydrauliek assen (voor plunjers)

Hydrauliek buis (voor holle plunjers)


Hydrauliek cilinderbuizen (voor hydraulische cilinders)


Hydrauliek leidingbuizen (voor hogedruk toepassingen)

 
 

Grootste assortiment & voorraadprogramma
Wij bieden u voor standaard producten het grootste assortiment en voorraadprogramma van Europa doordat we gebruik maken van een zorgvuldig geselecteerde netwerk van fabrikanten en voorraadhoudende kwaliteitsleveranciers.
Wij leveren onze producten vanuit fabrieksvoorraad of af fabriek bij maatwerkoplossingen. Wij leveren de kwaliteit welke past bij uw toepassing en die voldoet aan uw eisen tegen de beste prijs. Door onze directe samenwerking met diverse Europese topfabrikanten is ook het leveren van staalsoorten waaraan bijzondere eisen worden gesteld voor ons geen probleem.

Kwaliteit
Wij kiezen de juiste leverancier voor uw toepassing waardoor we u de hoogste kwaliteit kunnen bieden desgewenst voorzien van een productcertificaat.

Service


Expertise & onafhankelijkheid
Onze medewerkers beschikken over specialistische kennis en denken graag met de klant mee. Niet de verkoop van materialen maar het tevreden stellen van de klant door het oplossen van een toepassingsprobleem, het realiseren van een kostenreductie voor de klant of het verbeteren van het productieproces, drijft onze medewerkers. Onze onafhankelijkheid maakt dat we in staat zijn onze producten aan te bieden met een betere kwaliteit en/of tegen concurrerende prijzen en levertijden. Tevens kunnen we gebruik maken van productcombinaties van verschillende leveranciers en zo nodig de materialen bewerken om tot een voor u passende oplossing te komen.

Betrokken & optimale service
Wij zijn nieuwsgierig naar toepassingen van onze materialen en vragen ons altijd af of het beter of anders kan. Wij adviseren u pro actief en doen wat we beloven waardoor klanten ons ervaren als een betrouwbare leverancier met toegevoegde waarde.

Transport

PSI levert aan klanten binnen Europa.
PSI werkt samen met vaste distributeurs welke ruime ervaring hebben op het gebied van logistiek, distributie en transport van staal binnen Europa . De klant van PSI kan rekenen op een tijdige levering van materialen.