Precision Steel International (PSI) is
de groothandel in stalen precisiebuizen en assen.

Onze aanpak

Het beste materiaal voor uw toepassing!

Nadat u met ons in contact bent, inventariseren we uw wensen en de technische specificaties waaraan de beoogde buis of as moet voldoen. Vervolgens checken we ons magazijn en de relevante leveranciers binnen ons netwerk voor het door u gewenste product. Wij selecteren de best passende leverancier en doen u een offerte toekomen. De leverancierskeuze wordt primair bepaald op basis van de door u gewenste kwaliteitseisen en beschikbaarheid. Secundair doen we onze uiterste best om u de beste prijs/kwaliteit verhouding te bieden. Echter de vereiste kwaliteit staat bij ons voorop.

  • Het grootste assortiment en - voorraadprogramma van Europa.
  • Expertise & betrokkenheid.
  • Kwaliteit & onafhankelijkheid.
  • Focus op kwaliteitsverbetering en/of kostenreductie.
  • On time delivery. "Franco huis" geleverd.
  • Maatwerk en product bewerking mogelijk.

Onze drive

Precision Steel International B.V. (PSI) wil herkend worden als deskundige betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige materialen welke pro actief met haar klant meedenkt. PSI streeft naar een lange termijn relatie met haar klanten.

Onze medewerkers zijn technische specialisten welke plezier halen uit het vinden en aanbieden van het juiste product voor onze klant. Daarnaast vinden onze specialisten het een prettige uitdaging om een (betere) oplossing te vinden voor bijzondere technische toepassingseisen van onze klant. Zij komen door selecteren, combineren en zo nodig bewerken van buizen en/of assen tot de gewenste oplossing.

Precision Steel International B.V. is zich ervan bewust dat de technologie niet stilstaat en volgt haar markt nauwlettend. Door voortschrijdend inzicht of door technische ontwikkeling ontstaan alternatieve (betere) oplossingen voor bestaande klanten welke niet zelden tot een kostenreductie voor de klant van Precision Steel International B.V. leidt.

Zo leveren we toegevoegde waarde waarmee wij onze klanten tevreden stellen!
En daar....halen wij onze voldoening uit.


 

PSI biedt het grootste assortiment en voorraadprogramma van Europa!

 

Onze organisatie

Het hoofdkantoor en expertise centrum van Precision Steel International B.V. is gevestigd in Den Haag.

PSI maakt gebruik van een zorgvuldig geselecteerd netwerk van fabrikanten en voorraadhoudende kwaliteitsleveranciers waardoor Precision Steel International B.V. over het grootste assortiment en voorraadprogramma van Europa beschikt.

PSI levert aan klanten binnen Europa.
PSI werkt samen met een vaste distributeurs welke ruime ervaring hebben op het gebied van logistiek, distributie en transport van staal binnen Europa . De klant van PSI kan rekenen op een tijdige levering van materialen.
PSI is ISO 9001:2015 gecertificeerd en lid van de Koninklijke Metaalunie.