Ons hardverchroomde assenstaal ....


PSI is het toonaangevende loket voor hardverchroomd assenstaal.
Niet alleen de standaard as maar ook de assen waaraan specifieke eisen worden gesteld.
Wij staan voor u klaar met een breed aanbod aan assenstaal.

Assenstaal hardverchroomd algemeen

Stalen hardverchroomde assen zijn een essentieel onderdeel van veel machines en systemen. Door hun unieke combinatie van sterkte, taaiheid en corrosiebestendigheid zijn deze assen zeer geschikt voor toepassingen in de machinebouw, de automobielindustrie, de hydraulische en pneumatische industrie, de mijnbouw en de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Hardverchroomde assen worden vaak gebruikt in situaties waar hoge belastingen, slijtage en corrosie een probleem kunnen vormen. Door de toepassing van hardverchromen, waarbij een laag chroom op het oppervlak wordt aangebracht, worden de eigenschappen van het staal versterkt. Hierdoor ontstaat een glad, hard en slijtvast oppervlak dat bestand is tegen corrosie.

Onze hardverchroomde assen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Hardverchroomd assenstaal assortiment

PSI biedt ook maatwerkoplossingen voor hardverchroomde assen. Zoek in onze uitgebreide database om te ontdekken of wij het door u gezochte product kunnen leveren.

Met ons uitgebreide assortiment aan hardverchroomde as, geharde assen, en rvs assenstaal, bieden wij de perfecte oplossing voor elke industriële toepassing. Ontdek vandaag nog waarom wij het loket zijn voor assenstaal.

 
 

Grootste assortiment & voorraadprogramma
Wij bieden u voor standaard producten het grootste assortiment en voorraadprogramma van Europa doordat we gebruik maken van een zorgvuldig geselecteerde netwerk van fabrikanten en voorraadhoudende kwaliteitsleveranciers.
Wij leveren onze producten vanuit fabrieksvoorraad of af fabriek bij maatwerkoplossingen. Wij leveren de kwaliteit welke past bij uw toepassing en die voldoet aan uw eisen tegen de beste prijs. Door onze directe samenwerking met diverse Europese topfabrikanten is ook het leveren van staalsoorten waaraan bijzondere eisen worden gesteld voor ons geen probleem.

Kwaliteit
Wij kiezen de juiste leverancier voor uw toepassing waardoor we u de hoogste kwaliteit kunnen bieden desgewenst voorzien van een productcertificaat.

Service


Expertise & onafhankelijkheid
Onze medewerkers beschikken over specialistische kennis en denken graag met de klant mee. Niet de verkoop van materialen maar het tevreden stellen van de klant door het oplossen van een toepassingsprobleem, het realiseren van een kostenreductie voor de klant of het verbeteren van het productieproces, drijft onze medewerkers. Onze onafhankelijkheid maakt dat we in staat zijn onze producten aan te bieden met een betere kwaliteit en/of tegen concurrerende prijzen en levertijden. Tevens kunnen we gebruik maken van productcombinaties van verschillende leveranciers en zo nodig de materialen bewerken om tot een voor u passende oplossing te komen.

Betrokken & optimale service
Wij zijn nieuwsgierig naar toepassingen van onze materialen en vragen ons altijd af of het beter of anders kan. Wij adviseren u pro actief en doen wat we beloven waardoor klanten ons ervaren als een betrouwbare leverancier met toegevoegde waarde.

Transport

PSI levert aan klanten binnen Europa.
PSI werkt samen met vaste distributeurs welke ruime ervaring hebben op het gebied van logistiek, distributie en transport van staal binnen Europa . De klant van PSI kan rekenen op een tijdige levering van materialen.